Loading...
Outplacement 2017-11-29T00:59:08+00:00

OUTPLACEMENT

Als gevestigde partner van de bouwsector – Paritair Comité 124 –  biedt FIBS begeleiding op maat voor arbeiders. Dankzij onze jarenlange opgebouwde expertise en ervaring én onze nauwe samenwerking met fvb en VDAB bieden wij ontslagen bouwvakkers begeleiding gericht op hun toekomst. Sinds 2013 is FIBS een erkende partner van Fedelec – PC 149.01 -vanwege de nauwe band met de bouw.

cheering-297419_640

WAT BIEDT FIBS U?

ADVIES & ONDERSTEUNING

  • Ontslagverwerking
  • Bespreking rechten en plichten
  • Hulp bij administratie
  • Overlopen van de opleidingsmogelijkheden
  • Tips en tricks omtrent solliciteren

Dit alles door middel van onze professionele outplacementcursus, tal van interactieve presentaties, rollenspellen, workshops en onze gemotiveerde coaches.

VERTROUWENSRELATIE CLIËNT-COACH

Om elke cliënt de juiste ondersteuning te bieden, moet er een vertrouwensrelatie zijn tussen cliënt en coach. De persoonlijke levenssfeer van ieder individu kan een grote invloed uitoefenen op de motivatie bij het zoeken naar werk. FIBS zorgt op laagdrempelige wijze voor een open communicatie.

FLEXIBELE BEGELEIDING OP MAAT

Onze begeleidingen omvatten onder andere het leren omgaan met verandering en ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe job en/of opleiding afgestemd op de noden en interesses van de cliënt.

LOCATIES OP MAAT

FIBS is actief in Vlaanderen en Brussel. We houden steeds rekening met de afstand die de cliënt moet afleggen, daarom hebben wij in elke provincie verschillende contactplaatsen.

INFORMEREN VAN DE WERKGEVER

FIBS informeert de werkgever na iedere begeleidingsfase over de gepresteerde begeleidingsuren. Ook wanneer uw voormalige werknemer een nieuwe job vindt en zijn begeleiding is stopgezet, wordt u geïnformeerd.