Loading...
Loopbaanbegeleiding 2017-11-29T01:02:37+00:00

LOOPBAANBEGELEIDING

Je stelt je vragen over je loopbaan, je loopt er al lang mee rond of je kan er ineens niet meer omheen. Vaak loopt alles gesmeerd, maar soms bots je ergens tegenaan en loop je vast. Een gesprek met onze loopbaancoaches helpt je terug op weg om je tocht verder te zetten.

Steeds meer mensen denken na over hun loopbaan en staan even stil bij de afgelegde weg en de nog onbewandelde paden. Dat is eigen aan onze leefwereld die verandert: Je ervaart meer mogelijkheden, stress en ook meer vrijheid. Je gaat waarschijnlijk langer of anders werken. Je werkomgeving is veeleisender geworden en jij bent dat ook…

Alles moet ook gebeuren op hetzelfde moment: gaan werken, al dan niet kinderen opvoeden, verbouwen of bouwen. En in dit labyrint sta je steeds voor keuzes.

WANNEER HEB JE BAAT BIJ LOOPBAANBEGELEIDING ?

Je wil eens van gedachten wisselen en nieuwe inspiratie opdoen. Je kijkt onzeker vooruit of net vol verbazing achteruit. Je voelt te veel druk of stress op je job of je wil dat net vermijden?

Ieder die vragen of twijfels heeft over z’n loopbaan van welke aard dan ook heeft baat bij coaching. Je kan met al je loopbaanvragen naar een coach stappen:

  • Je zoekt naar meer arbeidsvreugde of zingeving. Wat kan je doen?

  • Het lijkt allemaal wel oké, maar is oké wel voldoende?

  • Je kan meer en wil dat bewijzen. Je wil meer erkenning en bevestiging. Hoe pak je het aan?

  • Misschien ben je veranderd of is je werkomgeving veranderd? Hoe ga je ermee om?

  • Iedereen vindt je loopbaan fantastisch behalve jijzelf, waarom is dat?

  • Het is alsof je leven wordt bepaald door je loopbaan en je wil nu zelf bewust keuzes maken.

JE HEBT INTERESSE.
WAT NU?

Een eerste kennismaking gebeurt via een telefoongesprek. Op basis hiervan beslis je of je een eerste gesprek wenst of direct wil starten. Indien je de voorkeur geeft aan extra informatie spreken we graag een datum met je af.

Tijdens de eerste coaching maken we tijd om elkaar te leren kennen en trachten we je loopbaanvraag duidelijk te formuleren. Met deze vraag gaan we aan de slag. Samen kijken we welke tools je kunnen helpen om je vraag te beantwoorden.

Ook voor de volgende gesprekken worden afspraken gemaakt. Mogelijks krijg je wat huiswerk mee of gewoon wat denkwerk.

cheering-297419_640

WAAROM KIEZEN VOOR FIBS?

De coaches van FIBS hebben een gedegen kennis van de arbeidsmarkt in het algemeen en van de bouwsector in het bijzonder. We werken nauw samen als team en delen dagelijks nieuwe informatie en ervaringen. We hebben dezelfde waarden en ingesteldheid en zijn tevens complementair. Daarin schuilt onze kracht.

De ervaring in het ondersteunen en adviseren onderbouwen we door regelmatige bijscholingen en intervisies.

We kijken met een frisse blik naar je loopbaan, je competenties en je talenten.

We staan garant voor een discrete aanpak en een onbevooroordeelde houding. De coaches luisteren echt en horen ook wat je niet zegt.

Loopbaancheque_label

WAAR GAAT DE LOOPBAANBEGELEIDING DOOR?

Op dit moment werken we vanuit Brussel, centraal gelegen op wandelafstand van het Centraal station, op termijn komt Vlaanderen erbij.